Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 
Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Paula i Grześ
Dodano: 2014-05-04
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-03
 
 
   

Super miejsce! Bardzo polecamy, spędziliśmy tam z moim partnerem majówkę. Blisko centrum, morza i sklepów. Pokoje zadbane i wyposażone w najważniejsze rzeczy. Bardzo miła pani, pozdrawiamy panią Krzysie! :)


 
 

Michał
Dodano: 2013-08-20
Pobyt od: 2013-08-06 do 2013-08-13
 
 
   

Super pobyt (tygodniowy) blisko morza, spokojna ulica. Polecam jak najbardziej. Cena pokoi bardzo przystępna.


 
Basia i Bogdan z Nowego Targu
Dodano: 2011-07-26
Pobyt od: 2011-06-25 do 2011-07-02
 

Bardzo serdecznie polecam pobyt u przesympatycznej Pani Krzysi.Pokoiki zadbane,czyściutkie, atmosfera bardzo przyjazna i miła.Tak,że polecam gorąco !!!!! Pozdrawiamy serdecznie panią Krzysię.


 
Romek, Agnieszka
Dodano: 2010-06-13
 

Bardzo polecam!! Byłem w tym tygodniu i naprawdę było super!! Co do opisu można dodać o BARDZO MIŁEJ PANI KRZYŚCE ;) Pozdrawiamy Gorąco!!


 
Paweł
Dodano: 2008-08-30
 

byłem tam na tydzień w 2007 roku i nie żałuje:) wszystko jest tak jak w opisie. serdecznie polecam:)


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie